E-Flux laadpas
Over je laadpas
Hoe activeer ik mijn E-Flux laadpas?

De laatste stap voordat je met de pas of tag kunt laden

Noelia Romero Leiva avatar
Geschreven door Noelia Romero Leiva
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je laadpas is binnen! Nog 1 stap en je kunt beginnen met rijden. Om te voorkomen dat de laadpas of laadtag door iemand anders gebruikt kan worden moet deze in je persoonlijke account geactiveerd worden. Om dit te doen ga je naar het E-Flux Dashboard en klik je op 'Mijn passen', vervolgens klik je op 'Laadpas Activeren' en vul je hier zo nodig het nummer in dat op je laadpas of laadtag staat.

Weet je niet zeker of je al een account hebt? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en vul je e-mailadres in. Mocht je al een account hebben dan ontvang je op deze manier een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt invullen zodat je alsnog kunt inloggen.

Ready to drive! Veel plezier met alle geruisloze kilometers.