Hoe activeer ik mijn laadpas?

De laatste stap voordat je de E-Flux by Road laadpas kunt gaan gebruiken

Noelia Romero Leiva avatar
Geschreven door Noelia Romero Leiva
Deze week bijgewerkt

Als je je laadpas binnen hebt is er nog maar één stap te gaan om te beginnen met laden. Om te voorkomen dat de laadpas door iemand anders gebruikt kan worden moet deze in je persoonlijke account geactiveerd worden. Om dit te doen ga je naar het E-Flux by Road Dashboard en klik je op 'Mijn passen', vervolgens klik je op 'Laadpas Activeren' en vul je hier zo nodig het nummer in dat op je laadpas of laadtag staat.

Weet je niet zeker of je al een account hebt? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en vul je e-mailadres in. Mocht je al een account hebben dan ontvang je op deze manier een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt invullen zodat je alsnog kunt inloggen.