E-Flux laadpas
Over je laadpas account
Bekijk je gegevens in het E-Flux Dashboard

Wij vinden ons dashboard de uitvinding van de eeuw!

Aaron Zonneveld avatar
Geschreven door Aaron Zonneveld
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Goede vraag! Log in op de E-Flux Dashboard met de inloggegevens die je hebt ontvangen.

In jouw persoonlijke dashboard kun je:

• Laadsessies bekijken en exporteren

• Een kaart met laadlocaties bekijken

• Facturen downloaden (PDF)

En... je kunt de bovenstaande punten ook met de E-Flux App voor smartphone doen. Download de E-Flux EV App en log in met jouw E-Flux account.

Nog een klein aandachtspuntje: het dashboard werkt niet op Internet Explorer. Wij adviseren om Google Chrome te downloaden.

Laatste tip: Gebruik je een E-Flux laadpas via MultiTankcard? Dan kan je via MultiTankcard de laadgegevens inzien. Log hier in.

Heb je een laadpas via Mountox of Laadpastop10 aangeschaft?