Facturatie & betaling
Jouw financiële administratie
Waar kan ik een overzicht van mijn laadkosten vinden?

Inzage in laadkosten gedaan met je laadpas of bij jouw laadpaal

Stef van der Meer avatar
Geschreven door Stef van der Meer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een laadpas gebruikt of laadpaal beheert wil je natuurlijk inzage in de laadsessies en de daaraan verbonden laadkosten. Dit inzicht kun je in je eigen E-Flux by Road account vinden.

Inzage in laadsessies gedaan met de E-Flux by Road laadpas

Als je een E-Flux by Road laadpas gebruikt dan kun je altijd je afgeronde laadsessies inzien om te zien hoeveel kosten je bijvoorbeeld gemaakt hebt. Dit kun je op twee manieren doen.

Via de E-Flux app

Dankzij de E-Flux app heb je altijd de laatste en actuele laadsessies bij de hand.

E-Flux app op een Iphone waarbij je de laatste en actuele laadsessies kan bekijken

Heb je de app nog niet in gebruik? Lees hier meer over de mogelijkheden en hoe je deze kunt downloaden.

Via Mijn E-Flux

Je kunt ook inloggen op Mijn E-Flux en daar de afgeronde laadsessies terugvinden. Je kunt hier zien welke gebruiker de laadsessie deed, met welke laadpas, voor hoelang, hoeveel de kosten hiervan zijn, hoeveel kWh er geladen is en waar er geladen is.

Inzage in laadsessies gedaan bij een E-Flux by Road laadpaal

Als je jouw laadpaal beheert met het E-Flux by Road platform kun je altijd inzien welke laadsessies er bij jouw laadpaal gedaan zijn. Log daarvoor in in jouw E-Flux by Road account en ga naar 'Mijn verbruik' onder 'Mijn locaties'. Hier kun je filteren per locatie, jaar of maand. Je ziet hier alle laadsessies, de duur van zo'n laadsessie, de kosten en kWh die geladen werd en de status van de sessie.