E-Flux by Road mobile app
Waar kan ik de E-Flux by Road app downloaden?

Alle voordelen van ons platform altijd in jouw broekzak bij je

Gina ter Heide avatar
Geschreven door Gina ter Heide
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We vinden het belangrijk om jou de beste ervaring te bieden met onze diensten en daarom kun je de E-Flux by Road app downloaden. De app is voor zowel klanten als (nog) niet-klanten te gebruiken en heeft uiteraard meer functies voor onze klanten. Lees meer over de functies hieronder.

Mocht je nog geen gebruiken maken van onze app, download hem dan nu in de Appstore of Google Play en ontdek de mogelijkheden.

Google play store logo om de E-Flux app te downloaden
De App Store logo om de E-Flux app te downloaden

Basis functionaliteit

Filter E-Flux by Road laadpalen

Manier om te laten zien hoe iemand kan Filteren op E-Flux laadpalen

Met deze filter worden alle E-flux by Road laadpalen zichtbaar op de kaart. Klik op het dichtstbijzijnde E-flux by Road laadstation, navigeer er via de app naar toe en laad met korting (0,03/kWh) dankzij je E-flux by Road laadpas.

Ingelogde functionaliteit

Laadsessies

Handig overzicht van alle historische laadsessies in de E-Flux app

In een handig overzicht zie je al je historische laadsessies. Filter makkelijk op maand en jaar en alle laadgegevens worden zichtbaar. Zo heb je alle gegevens snel bij de hand.

Beheer je laadpas en laadtag

Laadpas beheren in de E-Flux app en ook je laadtag

Alle laadpassen zijn hier zichtbaar en te bewerken. Ben je een laadpas verloren? Blokkeer deze dan makkelijk via de app. Toch weer teruggevonden? Deblokkeer dan ook weer hier in de app. Een nieuwe laadpas aanvragen? Dat kan alleen via het web dashboard.

Wil je alle functies gebruiken?