Jouw laadpas
Beheer je E-Flux by Road account
Hoe kan ik mijn laadpas abonnement opzeggen?

Zeg je laadpas abonnement eenvoudig op wanneer dit nodig is

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je laadpas abonnement eenvoudig opzeggen. Klik op de knop hieronder en je abonnement zal binnen enkele werkdagen opgezegd worden. Je zult een bevestiging ontvangen wanneer de opzegging is verwerkt.

Wist je dat we ook een laadpas zonder vast abonnement aanbieden? Zet je abonnement eenvoudig om naar Pay as you Charge. Je betaalt dan een bedrag van €0,32 incl. btw per laadsessie. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in om je abonnement eenvoudig om te zetten. We zullen je een bevestiging sturen zodra dit gelukt is.

Opzeggen via een externe partij:

Omdat opzeggen bij sommige organisaties een heel gedoe kan opleveren bestaan er op het internet bedrijven die dit tegen betaling voor je uit handen nemen. Bij E-Flux is een dergelijke omweg echter niet nodig. E-Flux verwerkt opzeggingen altijd met de grootst mogelijke zorg. De wensen en behoeften van onze klanten staan bij ons immers altijd voorop. Opzeggingen die via derde partijen binnenkomen worden met net zo veel zorg verwerkt als opzeggingen die via onze website worden doorgegeven.