Hoe pas ik mijn locatie aan?

Je kunt altijd instellingen wijzigen voor jouw locatie

Paul Rikumahu avatar
Geschreven door Paul Rikumahu
Gisteren bijgewerkt

Heb je een locatie aangemaakt? Dan is het later nog mogelijk om instellingen te wijzigen.

1. Ga naar 'Mijn Locaties';

2. Klik op de locatie en ga naar ‘Acties' en kies daar "Locatie bewerken". Je kunt hier de naam, het adres en de publicatie instellingen wijzigen;

3. Zorg dat "publiceer mijn locatie" aangevinkt staat;

4. Scroll naar beneden en bekijk de kaart. Bepaal de exacte locatie van de laadpaal via de kaart of stel het adres in zoals ingevuld bij de instellingen.

Staat jouw laadpaal publiek? Dan wordt de locatie gedeeld via kaarten van providers, Google en Apple.

Let op: wordt dit later gewijzigd naar privé? Dan kunnen we niet garanderen dat de locatie ook direct verdwijnt. De providers zien dat de locatie niet getoond mag worden maar zij moeten dit handmatig verbergen in hun kaart.