Hoe kan ik connectoren in het E-Flux by Road dashboard resetten of ontgrendelen?
Hoe kan ik connectoren in het E-Flux by Road dashboard resetten of ontgrendelen?

Los een aantal technische problemen zelf op

Jochem Boot avatar
Geschreven door Jochem Boot
Deze week bijgewerkt

E-Flux by Road maakt jou als laadpaal eigenaar zelfredzaam! Je kunt vanuit ons platform een commando versturen naar de laadpaal voor een reset of het unlocken van de kabel. Hoe je dit doet?

1. Ga naar jouw E-Flux by Road account en log in;

2. Klik op de locatie en ga naar ‘Acties' en klik op 'Wijzigen’;

3. Klik op het commando 'Reset' of 'Ontgrendel connector';

4. Controleer bij de laadpaal of het commando goed is doorgekomen. In het geval van een reset gaat de laadpaal uit, en start deze vervolgens weer op. In het geval van het ontgrendelen van de connector hoor je een klik waarna je de kabel los kunt trekken.