De laadpaal uitlezen
Hoe vraag ik logfiles op en hoe lees ik deze?

Inzicht in de diagnostiek van een laadpunt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo vraag je de logfiles op:

1. Klik op 'Diagnostics';

2. Klik vervolgens op de knop 'Request Diagnostics';

3. Er is nu een commando verstuurd voor het opvragen van de logfiles.

Wil je de status weten?

1. Klik op 'Commands';

2. Hier word je middels 'DiagnosticsStatusNotification' op de hoogte gebracht van de status van de logfiles;

3. Filter op "DiagnosticsStatusNoficiation" (Meer weten over filteren? Raadpleeg de FAQ over filteren van commands). Er zijn 3 soorten status notificaties:

• Uploading

• Uploaded

• Upload Failed

4. Als het bestand geüpload is dan kun je deze downloaden onder het kopje 'Diagnostics' bij de kop 'Device Diagnostics'.

De diagnostiek wordt naar het platform geüpload als een binary file. Je kunt de bestandsnaam wijzigen naar het voorgeschreven format van de fabrikant of de logfiles samen met de technische support van de fabrikant bekijken.

Wil je de diagnostiek van een specifieke tijd hebben, dan kun je in de volgende FAQ vinden hoe je dit doet.