Support op laadpalen

Help je gebruikers op afstand

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanuit het platform kun je eenvoudig commando’s versturen naar de laadpaal om een issue te verhelpen. Zo kun je 95% van de problemen verhelpen zonder naar de locatie te gaan!

Jullie klant kan vanuit de eigen omgeving de volgende commando’s geven: harde reset (laadpaal start opnieuw op) en unlock connector (laadkabel ontgrendelen).

Als reseller kun je ook bovenstaande commando’s geven door naar de betreffende locatie te gaan en op de button ‘Actions’ te klikken. Vervolgens kan het juiste commando worden gekozen.

Daarnaast kun je commando’s geven door de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar 'EVSE' in het menu;

2. Zoek de laadpaal op en klik op het 'EVSE ID';

3. Ga naar 'Commands';

4. Klik op de button 'Execute Command';

5. Kies het commando en voer deze uit. Vervolgens kun je in de activiteit van de lader zien of het commando aankomt.