Handmatig een locatie aanmaken

Zo kun je de laadpaal altijd terugvinden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klanten die zich registreren en een laadpaal aanmelden maken ook direct een locatie aan. Maar, het is als reseller ook mogelijk om handmatig een locatie aan te maken. Dat werkt als volgt:

1. Ga in het menu naar 'CPO / Locations';

2. Klik op '+ New Location';

3. Vul de gegevens in en selecteer het account en de gebruiker die bij deze locatie horen;

4. Kies de 'Access & Billing Policy' (deze is van belang i.v.m. de facturatie en de btw).

Kies hier voor "Business gets reimbursed" (dit geldt voor laadpalen die op bedrijventerreinen of publieke locaties staan) of "Employee gets reimbursed" (dit geldt voor laadpalen op thuislocaties);

5. Vul de adresgegevens in;

6. Selecteer of de locatie publiek gedeeld mag worden en sla op.