Reseller facturatie

Facturen draaien was nog nooit zo makkelijk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: Alleen van toepassing bij Gold pakket of hoger.

Voor het CPO platform zijn er twee soorten facturen:

• CPO Usage = factuur met het abonnementsgeld van de laadpalen en de aansluitkosten. Deze kunnen maandelijks gedraaid worden.

• CPO Credit = vergoedingsnota met het bedrag voor de laadsessies die uitgekeerd dienen te worden. Draai deze op de laatste dag van de maand.

Zelf facturen genereren voor één specifiek account:

1. Ga in het menu naar ‘Facturen’;

2. Klik op ‘Generate Single Invoice’;

3. Selecteer het type factuur (CPO Usage of CPO Credit);

4. Selecteer het jaar en de maand waarvan de factuur moet worden gedraaid;

5. Selecteer het account en klik op 'Generate'. De factuur wordt nu klaar gezet in het klant account.

Een batch facturen genereren doe je als volgt:

1. Ga in het menu naar ‘Facturen’;

2. Klik op ‘Generate Bulk Invoices’;

3. Selecteer het type factuur (CPO Usage of CPO Credit);

4. Selecteer het jaar en de maand waarvan de factuur moet worden gedraaid;

5. Vul een batch grootte in. Tip: draai er eerst 5 en controleer of alles goed gaat, voor je een grotere batch selecteert;

6. Het genereren van de facturen kan een aantal uur in beslag nemen (afhankelijk van het totale aantal).