Waar vind ik de laadsessies van alle laadpassen?

Een compleet overzicht van alle laadsessies van jouw gebruikers

M
Geschreven door Michael van Schaick
Meer dan een week geleden bijgewerkt

90% van de laadsessies komen realtime binnen. Bekijk het overzicht van de laadsessies door naar 'Sessies’ te gaan in het menu. Of als je één laadpas bezit ga dan naar 'Mijn verbruik'.

In dit overzicht kun je:

• Filteren op actieve sessies (klik op de knop ‘Actieve sessies’)

• Filteren op een specifieke periode en Operator (Infraprovider ID)

• Filteren op wel- of niet gefactureerd (alleen toepasbaar voor Resellers met een Gold pakket i.v.m. de billing module)

• Laadsessies exporteren over een specifieke periode (wordt gefilterd op end date) en exporteren naar csv.