Alle collectiesJouw laadpasBegin met opladen met de E-Flux by Road laadpas
Hoe activeer ik mijn E-Flux by Road laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10?
Hoe activeer ik mijn E-Flux by Road laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10?

Ontdek hoe je kunt inloggen en je laadpas kunt gaan gebruiken

Franciska Buiter avatar
Geschreven door Franciska Buiter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je laadpas bij onze partners Mountox of LaadpasTop10 bestelt, maken wij een E-Flux by Road account voor je aan op basis van de gegevens die je aan hen verstrekt.

Als je via Mountox of LaadpasTop10 klant bent geworden en voor de eerste keer wilt inloggen, ga dan naar het E-Flux by Road platform. Klik op 'Wachtwoord vergeten' en voer het e-mailadres in waarmee je je laadpas bij onze partner hebt besteld. Je ontvangt een e-mail met een link om zelf een wachtwoord voor je E-Flux by Road account in te stellen. Zo kun je gemakkelijk zelf inloggen!