E-Flux laadpas
Over je laadpas
Ik heb mijn E-Flux laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10.
Ik heb mijn E-Flux laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10.

Hoe log je in?

Franciska Buiter avatar
Geschreven door Franciska Buiter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat we gezegend zijn met meerdere warme partnerschappen, zijn er verschillende manieren om in bezit te komen van een E-Flux laadpas.

Bij de meeste partners maak je tijdens het registreren jouw eigen E-Flux account aan, maar als je je laadpas bij onze partners Mountox of LaadpasTop10 bestelt doen wij dit voor je. Op basis van de gegevens die je hen verstrekt verzorgen wij het aanmaken van jouw E-Flux account.

Wanneer je klant geworden bent via Mountox of LaadpasTop10 en voor het eerst inlogt, druk je op de 'Wachtwoord vergeten' knop en vul je vervolgens het e-mailadres in waarmee je bij onze partner de laadpas hebt besteld. Je ontvangt per mail vervolgens een link waarmee je zelf een wachtwoord voor jouw E-Flux account kunt instellen. Zo kun je eenvoudig zelf inloggen!