Jouw laadpas
Begin met opladen met de E-Flux by Road laadpas
Hoe activeer ik mijn E-Flux by Road laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10?
Hoe activeer ik mijn E-Flux by Road laadpas aangeschaft via Mountox of LaadpasTop10?

Ontdek hoe je kunt inloggen en je laadpas kunt gaan gebruiken

Franciska Buiter avatar
Geschreven door Franciska Buiter
Gisteren bijgewerkt

Als je je laadpas bij onze partners Mountox of LaadpasTop10 bestelt maken wij een account voor je aan. Op basis van de gegevens die je hen verstrekt verzorgen wij het aanmaken van jouw E-Flux by Road account.

Wanneer je klant geworden bent via Mountox of LaadpasTop10 en voor het eerst inlogt, ga naar het E-Flux by Road platform, druk op de 'Wachtwoord vergeten' knop en vul vervolgens het e-mailadres in waarmee je bij onze partner de laadpas hebt besteld. Je ontvangt per mail vervolgens een link waarmee je zelf een wachtwoord voor jouw E-Flux by Road account kunt instellen. Zo kun je eenvoudig zelf inloggen!