Jouw laadpas
Beheer je E-Flux by Road account
Kan ik zelf de RFID-code van mijn laadpas achterhalen?

Zodat je je pas zelf kan koppelen als het nodig is

Aaron Zonneveld avatar
Geschreven door Aaron Zonneveld
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je in het bezit van een iPhone? Dan dien je het bedrijf te contacten dat jouw laadpas heeft uitgeleverd. Vraag hierbij om het UID nummer.

Wanneer je een voor het uitlezen van NFC geschikte Android smartphone hebt, kun je zelf de RFID code van je laadpas achterhalen.

Download hiervoor de NFC Reader app uit de Google Play Store.

1. Open de app;

2. Druk op 'Scan een tag';

3. Leg de laadpas die je wil uitlezen aan de achterkant van de telefoon;

4. Wacht tot de telefoon de pas leest;

5. Je herkent de RFID-code aan het label ‘ID (dec)’.

Voilà! Daar is je RFID!