Het E-Flux by Road platform voor laadpalen
Welke laadpassen kunnen laden bij laadpalen met het E-Flux by Road platform?
Welke laadpassen kunnen laden bij laadpalen met het E-Flux by Road platform?

Zodat je weet welke gebruikers jouw laadpaal kunnen gebruiken

Kirsten van den Brink avatar
Geschreven door Kirsten van den Brink
Deze week bijgewerkt

Als er gebruikers op jouw locatie langskomen is het natuurlijk fijn als zij bij jouw laadpalen met hun eigen laadpas kunnen laden. E-Flux by Road heeft roaming connecties met 28 verschillende service providers waardoor er meer dan 1 miljoen laadpassen een laadsessie kunnen starten op een laadpaal die is gekoppeld aan het E-Flux by Road eMobility platform. Bijkomend voordeel; een gebruiker met een E-Flux by Road laadpas laadt per kWh €0,03 voordeliger dan individuen met een andere pas.

Service providers aangesloten bij E-Flux by Road zijn:

Allego - Argos - Bluecorner - BP - Charge IT - Coolblue - Digital Charging Solutions - DKV - EnBW - Ecotap - Eneco - EVBOX - Flow Charging - Greenflux/Joulz - Justplugin - Kuster Energy - Ladenetz - Last mile solutions - Leap 24 - MKB brandstof - Mobility+ - Modalizy - Moobi - MultiTankcard - Newmotion - NXT - Porsche - Q8 - Service House - Shell Recharge - Trafineo - Travelcard - Total - Vandebron - Vattenfall - Vissers Energy Group - XXIMO