E-Flux by Road mobile app
Hoe werkt de kaart in de app?

Zodat je de perfecte laadpaal vindt om bij te laden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de kaart zie je verschillende kleuren: groen, blauw en rood.

• Groen = beschikbaar

• Blauw = in gebruik

• Rood = niet beschikbaar

Bovenin zie je een zoekbalk, hier kun je de gewenste locatie invoeren. Vervolgens zie je diverse laadstations in die omgeving. Zodra je op een laadstation klikt kun je verdere informatie van het laadstation zien, zoals de prijs per kWh en connector type.

Rechts bovenaan zie je een 'trechter', als je hierop klikt kun je filteren op beschikbaarheid. Bijvoorbeeld op "nu beschikbaar", "DC Charger", "E-Flux Charger".

Verder kun je nog filteren op connector type en laadvermogen.