Voorbeeld factuur laadpas

Hoe ziet mijn factuur met laadsessies er uit?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je gebruik maakt van de E-Flux by Road laadpas ontvang je maandelijks een factuur voor de laadsessies en voor de abonnementskosten of gebruikskosten van de laadpas. Als je energiekosten door derden worden betaald (bijvoorbeeld je werkgever), ontvang je een aparte factuur voor de terugbetaalde sessies van je laadpaal.

Factuurvoorbeeld

Onderstaand zie je een voorbeeld van een laadpas factuur van een E-Flux by Road laadpas. De factuur geeft een totaaloverzicht van je abonnementskosten en bevat een verdeling van de btw-kosten voor abonnementen en sessies.

Om de bestanden die bij deze factuur horen te downloaden, klik je op de link Your Company Invoice Dashboard in de PDF of zoek je zo op in je E-Flux by Road account:

1. Log in op het platform;

2. Click op “mijn facturen”;

3. Onder de kolom “acties” klik je op het dropdown veld “Meer”;

4. Klik op “Download mijn sessies”.