Hoe zet ik mijn laadpaal openbaar?

Zodat jouw laadpaal zichtbaar is voor anderen

Deze week bijgewerkt

Je kunt je eigen laadpaal beschikbaar stellen voor andere EV rijders, zodat zij daar ook kunnen laden. Als je dit wilt doen, dan is het handig om je laadpaal te publiceren zodat deze ook zichtbaar is voor anderen. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

Je kunt je laadpaal op twee momenten publiceren. De eerste mogelijkheid is tijdens het aanmelden van jouw laadpaal in je E-Flux by Road account, maar ook als je laadpaal al aangemeld is kun je deze nog publiceren.

Om je laadpaal te publiceren tijdens het aanmelden volg je onderstaande stappen:

1. Loop het online registratie proces door voor jouw account;

2. Ga in je nieuwe account naar 'Mijn Locaties' en meld je laadpaal aan;

3. Kies bij stap 3 de 'Publicatie Instellingen' voor "Publiek".

Om je laadpaal te publiceren als je die al aangemeld hebt volg je deze stappen:

1. Ga in je account naar 'Mijn Locaties';

2. Klik op de laadpaal die je wilt publiceren;

3. Via de knop 'Acties' rechtsboven kun je je locatie bewerken;

4. Kies onderin bij de 'Publicatie Instellingen' voor "Publiek".

Je laadpaal is nu voor iedereen zichtbaar. Wil je dit terugdraaien? Volg dezelfde stappen, maar zet je laadpaal dan op "privé".