Samenwerken met E-Flux by Road als installateur

Hoe ziet het proces eruit?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt zojuist waarschijnlijk een aanvraag gedaan om als installateur met ons samen te werken. Onze collega's zullen binnen 2-3 werkdagen contact met je opnemen. Het proces ziet er als volgt uit:

Stap I - Aanvraag: De samenwerking met E-Flux by Road begint met een aanvraag en het doorgeven van je contactgegevens. Dat kan via de button 'ik wil samenwerken' op de installateurs pagina.

Stap II - Kennismaking: Binnen 2-3 werkdagen wordt er door ons contact met je gezocht en een kennismaking ingepland.

Stap III - Gegevens: Na het gesprek vul je een kort formulier met gegevens die wij nodig hebben voor jouw E-Flux by Road installateurs account. Wij controleren de gegevens en maken een account aan voor je aan.

Stap IV - Aanmelden: De installateur krijgt binnen enkele dagen de account gegevens voor het E-Flux by Road portaal met bijbehorende documenten.

Stap V - Gefeliciteerd: Gefeliciteerd je bent partner van E-Flux by Road en kan inloggen!

Wil je nu alvast zoveel mogelijk weten over de samenwerking voorafgaand aan de kennismaking? Bekijk de video.