E-Flux by Road partners
Stekker koppelen aan je E-Flux by Road account

Smart charging via Stekker koppelen aan jouw E-Flux

Meer dan een week geleden bijgewerkt

E-Flux by Road heeft een integratie met Stekker gemaakt. Zo wordt het nog makkelijker om jouw auto slim op te laden. Door onze integratie hoef je niet meer het batterijniveau in te geven in de Stekker app. Belangrijk is wel dat je zowel bij E-Flux by Road als bij Stekker een account hebt.

Let op: Stekker is momenteel succesvol getest met de laders van Alfen, Easee, EV Box, Volt Time, Wallbox en Zaptec. Maar, Stekker werkt in principe met elke lader die OCPP berichten support.

Zo koppel je Stekker aan jouw E-Flux by Road account:

1. Ga naar https://dashboard.e-flux.io/smart-charging/pairing. Nog geen E-Flux by Road account? Maak hier een E-Flux account aan:

2. Selecteer 'Pair' voor de laadpaal waar je slim mee gaat laden;

Laadpaal verbinden met stekker, druk op pair om dit te activeren

3. Selecteer "Stekker" in het dropdown menu;

4. Nu moet je een code invullen. Deze vind je op het startscherm van de Stekker app;

Code invullen om de laadpalen te verbinden met stekker

5. Nadat de code is ingevuld klik je op 'activate'. Nu staat alles goed ingesteld!

Activeren van de verbinding met stekker om de stekker te verbinden met e-flux