Begin met het gebruiken van je laadpaal
Hoe kan ik laadpassen toevoegen zonder de UID te weten?

Voeg laadpassen aan jouw toegangsgroep toe zonder informatie over de kaarten te hebben

Kirsten van den Brink avatar
Geschreven door Kirsten van den Brink
Deze week bijgewerkt

Als je de kaarten van EV-rijders die geen E-Flux by Road kaart gebruiken wilt toevoegen aan je toegangsgroep heb je mogelijk de UID nodig. Je kunt de UID eenvoudig zelf vinden door onderstaande stappen te volgen.

1. Zet de lader op "Free Charging". Je kunt dit doen door naar de specifieke lader te gaan, op 'Prijsinstelling' te klikken en op het tandwiel te klikken om alle soorten passen toe te staan om op te laden. De lader accepteert nu alle RFID-tokens;

2. Start een laadsessie met de kaart die je wilt toevoegen aan de toegangsgroep;

3. Ga in je account naar 'Mijn locaties' en dan naar 'Mijn verbruik';

4. Zoek je laadsessie en klik op 'More',

5. Selecteer "Voeg toe aan toegangsgroep" en selecteer je toegangsgroep;

6. Vergeet niet de "Free Charging" instellingen uit te schakelen en de toegangsgroep toe te voegen aan het laadstation door naar 'Mijn Locaties' te gaan, klik op de juiste locatie, ga naar 'Prijsinstelling' en klik op het tandwiel om jouw toegangsgroep toe te voegen.