Begin met het gebruiken van je laadpaal
Hoe importeer ik gebruikers naar mijn toegangsgroep?

Een batch RFID-tokens toevoegen aan jouw toegangsgroep

Deze week bijgewerkt

Voor toegangsgroepen van het type 'RFID-tokens' kun je desgewenst een grote batch importeren. Hoe? Volg de onderstaande stappen.

1. Ga naar 'Mijn Locaties' en 'Mijn Toegangsgroepen';

2. Klik op de toegangsgroep waarin je gebruikers wilt importeren en klik op 'Importeer Leden';

3. Maak je importbestand aan zoals in onderstaand voorbeeld. In de kolom: 'NAAM' vul je de namen / beschrijvingen van de RFID Tags in. In de kolom 'UID' vul je de RFID chip codes in.

Let op: elke regel / rij hoort bij elkaar. De naam van regel 1 wordt de beschrijving van de UID in regel 2. Sla het bestand op als .csv-bestand. Dit is het bestandstype dat je kunt importeren.

4. Importeer je .csv-bestand en alle tokens worden toegewezen aan deze toegangsgroep;

5. Vergeet niet de toegangsgroep toe te voegen aan de laadpaal door naar 'Mijn Locaties' te gaan, klik op de juiste locatie, ga naar 'Prijsinstelling' en klik op het tandwiel om je toegangsgroep toe te voegen.

CSV File voorbeeld:

NAME

UID

Reservetag Desk

0480000CP1095