E-Flux by Road mobile app
Waarom zie ik niet bij alle laadlocaties een tarief?

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij ontvangen van de meeste laadpaal beheerders realtime tarieven. Helaas zijn er ook partijen die geen tarieven naar ons doorsturen. Hierdoor kunnen wij de tarieven niet weergeven. Wij adviseren dan ook om op de fysieke locatie het tarief te raadplegen bij de betreffende laadpaal beheerder. De partijen die geen tarieven doorsturen zijn: Allego Luxemburg, Awesems, EV Box, Hastobe, New Motion / Shell Recharge, PowerD, Total energies en Ladenetz.