Begin met het gebruiken van je laadpaal
Hoe kan ik de privémodus inschakelen voor thuisladen?

Thuisladen voor geselecteerde bezoekers

Deze week bijgewerkt

Privémodus is nu beschikbaar voor het opladen thuis. Het inschakelen van de privémodus zorgt ervoor dat de laadpaal alleen toegankelijk is voor jou en geselecteerde bezoekers.

Bij het selecteren van de privémodus accepteert de laadpaal geen andere laadpassen of tokens, en is de laadpaal niet publiekelijk zichtbaar op kaarten met oplaadpunten. De privémodus werkt uitsluitend met E-Flux by Road laadpassen.

Hoe het werkt:

• Nadat je de vergoedingsinstellingen hebt ingesteld, selecteer je de optie "Ik wil vergoeding ontvangen en dit laadstation privé gebruiken".

• Na het selecteren van deze optie wordt er automatisch een access group aangemaakt met exclusieve toegang voor jou als gebruiker.

• Indien je gebruikers wil toevoegen, heb je de mogelijkheid om ze toe te voegen aan de aangemaakte access group met hetzelfde tarief.

Hoe schakel je je privémodus in voor voor bestaande locaties?

1. Begin met het maken van een toegangsgroep voor gebruikers via deze link: Mijn toegangsgroepen. Zorg ervoor dat je "gebruikers" selecteert als het type toegangsgroep.

2. Zodra de toegangsgroep met succes is aangemaakt, voeg je de gebruiker toe aan deze groep.

3. Navigeer vervolgens naar een bestaande locatie met behulp van deze link: Locatiebeheer.

4. Binnen de locatie-instellingen vind je de optie "Configuratie".

5. Schakel de instelling "Roaming" uit.

6. Voeg tot slot de toegangsgroep toe aan deze locatie.