Handleiding voor Tritium

In deze gids laten we u zien hoe u gemakkelijk en snel een Tritium laadstation installeert. Bekijk hieronder alles wat u nodig heeft.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handleiding Tritium

Volg de stappen:

Om uw laadpunt om te schakelen naar een OCPP verbinding dient u een e-mail te sturen naar Tritium support en hen te vragen uw laadpunt(en) te verwijzen naar E-Flux's OCPP url: ws://ocpp.e-flux.nl/1.6/e-flux

Zodra u van Tritium antwoord krijgt dat uw laadpunt is doorverwezen naar Road, kunt u doorgaan met het installatieproces.

Het laadstation is nu gekoppeld aan het Road platform!