Handleiding voor Sungrow

In deze handleiding laten we je zien hoe je eenvoudig en snel een Sungrow laadstation installeert. Bekijk hieronder alles wat je nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stappen Sungrow

Stap 1. Verbind de lader met het internet

There are 3 ways to connect a Sungrow charger to the Internet:

• via een ethernetkabel, aangesloten op de PJ45-aansluiting "LAN

• via de ingestoken simkaart, voordat de lader wordt ingeschakeld

• via een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding op de locatie van de lader

Tip: Controleer of je laadstation verbinding heeft met het internet:

Stap 2. Bedrijfs- en onderhoudsmodus aanmelden

Druk eerst 4 seconden op de tijd in de linkerbovenhoek van een willekeurige statuspagina van de client.

Voer daarna in het pop-up dialoogvenster het wachtwoord "Cloud common dynamic password of 262924" in en klik op "Enter".

Stap 3. Controleer de netwerkverbinding

De Sungrow lader biedt 3 netwerkverbindingsmodi: "WiFi-modus", "Sim-modus" en "Eth-modus".Sim card

1. Plaats de simkaart terwijl de oplader uit staat,

2. Klik op "Read" om de informatie van de simkaart te lezen,

3. Klik op "APN" en voer een APN in - m2m.services

4. Klik op "Set" (Instellen) om de instellingen op te slaan.

WiFi

1. Click “ADDSSID” and enter SSID (the name of the WiFi network you are connected to) and Password in the pop-up dialogue box,

2. Click “OK” to save settings.

Stap 4. Sluit de lader aan op de backend

Ga naar de bedrijfs- en onderhoudsmodus:

1. Klik op het keuzemenu "Beschikbare websocket" en selecteer "Andere".

2. In het pop-up dialoogvenster voert u in - ws://ocpp.e-flux.co.nl/1.6/e-flux

3. Klik op "Instellen" om de instellingen op te slaan,

4. Start de lader opnieuw op