Handleiding voor Schneider

In deze gids laten we u zien hoe u gemakkelijk en snel een Schneider laadstation installeert. Bekijk hieronder alles wat u nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen:

1. Het laadpunt configureren

Scan de QR-code op uw laadpunt, die u hierheen leidt voor een stap-voor-stap handleiding voor de installatie van de Schneider laadbox. Klik op "Documentatie" en vervolgens op "Productdocumentatie". Scroll naar beneden naar een instructieblad en klik op: EVlink Smart Wallbox - EVB1A22P - Installatiegids. Op pagina 35 vindt u alle stappen voor het configureren van uw laadpunt.

2. Verbind uw computer met het oplaadpunt via een Ethernet-kabel

Nadat u uw computer met het oplaadpunt heeft verbonden, stelt u de eigenschappen van het statische IP-adres als volgt in:

3. Open uw browser en voer de URL in

Voer de URL http://192.168.0.102 in en log in met de volgende gegevens:

- User name: admin

- Password: ADMIN

4. Klik op "Supervision"

Zodra u daar bent, plakt u de backend URL van E-Flux die u eerder hebt gekopieerd in de "Supervision URL": ws://ocpp.e-flux.nl/1.6/e-flux Vul daarna het serienummer van uw laadpunt in ("Charging station ID").

5. Zorg ervoor dat uw oplaadpunt een internetverbinding heeft

Herstart uw laadpunt en wacht 30 seconden en vernieuw uw venster.

The charging station is now linked to the Road platform!