Handleiding voor NRG Kick

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een NRG Kick laadpaal installeert. Zie hieronder alles wat je nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de stappen

Stap 1: Nadat de gebruiker zijn Cloud Account heeft aangemaakt, voert hij de "Charging Network" instellingen in.

Stap 2: Kies ''Voorgedefinieerd/predefined''.

Stap 3: Kies uit een centraal systeem uit de lijst. Alle noodzakelijke velden worden automatisch ingevuld.

Stap 4: De klant moet de User ID Tag invullen. Dit is de UID van een laadpas.

Stap 5: Set up hoeft maar één keer te gebeuren

LET OP: De User Tag Identifier is de UID, dit moet de UID zijn die de klant wil gebruiken om de laadsessies te registreren.