Handleiding voor E-Lift

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een E-Lift laadpaal installeert. Zie hieronder alles wat je nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handleiding E-Lift

Benodigdheden installateur:

• USB naar USB-C kabel

Volg de stappen:

(bij het verwijderen van de SIM kaart volgens afbeelding B)

Verbind de USB naar USB-C kabel met de laadcontroller op de USB poort:

Note: download altijd de RNDIS driver voor uw computer. De driver is te vinden bij “catalog.update.microsoft.com”

Zoek naar de USB / RNDIS als de USB verbonden is met de USB-C op de laadcontroller:

• Open de eigenschappen van de RNDIS

• Stel het IP adres in:

• Ga in de internet browser naar IP adres: 192.168.5.1 om verbinding te maken met de laadcontroller

• Log in op de controller: (rechts boven)

- U kunt met de volgende gebruikers inloggen:

- Ga daarna naar de OCPP settings om de E-flux verbinding in te stellen

- Vul het backend URL in en de ID van E-Flux, de netwerk Interface voor een GSM verbinding moet op Cellular Netwerk staan.

- Zet de modem instellingen goed

- Installeer de laatste firmware, hier vind u de actuele versie:

Voorbeeld van een update:

• Reboot de laadcontroller nadat alle settings en stappen zijn uitgevoerd

• Wanneer de controller na de reboot online is zal de LINK led op de voorzijde permanent aan zijn, APP zal tijdens het verbinden met E-flux rood knipperen totdat deze volledig online is.