Handleiding voor EVBOX DC

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een EVBOX DC laadpaal installeert. Zie hieronder alles wat je nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe de oplader te configureren voor E-Flux

Om je EVBox te configureren naar Road moet er contact opgenomen worden met je contactpersoon bij EVBox. Zij koppelen de lader dan aan Road. Geef de volgende gegevens door aan je contactpersoon:

APN: m2m.services (alleen gebruiken indien je een simkaart gebruikt van E-Flux)

Bel ons (+31 (0)20 76306 20) nadat de laadpaal is gekoppeld altijd even op, zodat wij kunnen controleren of de configuratie is gelukt. Zodra wij de paal geconfigureerd hebben, is het mogelijk om te registeren.