Handleiding voor EVBOX TRONIQ MODULAR

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een EVBOX TRONIQ MODULAR laadpaal installeert.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat moet je doen?

Wanneer je de EVBOX TRONIQ Modular aanschaft en wil koppelen aar Road zal dit voor het overgrote deel geregeld worden door EVBOX. Wat jij moet doen is EVBOX voorzien van onderstaande informatie.

OCPP and backend

• Name of the Backend: E-Flux backend

• Backend OCPP connection URL: ws://ocpp.e-flux.nl/1.6/e-flux

Internet connection backend

Geef ook aan of de internetconnectie loopt via simkaart of ethernet.

In het geval van een simkaart geef je de volgende informatie door:

• Please inform/confirm the Sim card is provided by backend supplier: yes

• PIN code of the SIM card if this can already be shared: ’empty’

• APN of the SIM card: m2m.services

• APN username/password if applicable: ‘empty

In het geval van ethernet connectie:

• Charger IP adress: dhcp

• Network subnet mask

• Network Gateway IP adress

• Network DNS IP adress