Handleiding voor Charge Amps

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een Charge Amps laadpaal installeert.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Configuratiehandleiding ChargeAmps Aura & Halo

Belangrijk: De simkaart van E-Flux werkt niet in de lader van ChargeAmps. Verbind de lader via WIFI/LAN of met de bijgeleverde Charge-Amps simkaart.

Stappenplan

1. Volg de Charge Amps installatiehandleiding en verbindt het laadstation met internet via WiFi/LAN of Charge-Amps simkaart.

User - admin

2. Login in jouw Charge Amps partner-account. Nog geen login? ga naar de volgende link voor het creëren van een account: https://my.charge.space/partner/#/registerPartner (account acceptatie kan tot 24uur duren)

3. Volg de ‘’Installation Wizard’’ in het partner-account en configureer het station(s) en eventueel de Amp-Guard loadbalancer.

4. Mail de Charge Amps station serienummers naar [email protected]

• Via ChargeAmps wordt de lader geconfigureerd op de Road backend

5. Ga nu verder naar de bijgeleverde envelop van Road en vervolg de installatie.

6. De klant kan een account aanmaken om de lader te registreren en het tarief instellen

a. De laadpaal wordt geregistreerd met het serienummer en de EVSE-ID code op de sticker