Handleiding voor Blitzpower

In deze handleiding laten we je zien hoe je eenvoudig en snel een Blitzpower laadstation installeert.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handleiding voor Blitzpower

Configuratie van de OCPP-provider

Stap 1. Zorg voor een lokale verbinding met het laadstation via UTP

Stap 2.

• Log in met de volgende gegevens: Gebruikersnaam: operator Wachtwoord: blitzoperator91500591

Stap 3.

• Klik op "Snel instellen".

Stap 4.

• Connect de laadpaal met het internet. (zie het plaatje hieronder)

Je kunt dit op twee manieren doen:

UTP:

I) Klik op "DHCP";

II) Het IP-adres en het subnetmasker worden automatisch ingevuld;

II) Voer de gateway in. Dit doe je door je IP adres te kopiëren en het laatste nummer te vervangen door een 1. Bijvoorbeeld: Als je IP-adres 192.168.2.36 is, verwijder dan "36" en schrijf in plaats daarvan "1". Je gateway zou dan moeten zijn - 192.168.2.1

OF

Sim-kaart: Voer de SIM-kaartgegevens in:

I) Sim Pin - laat dit veld leeg;

II) APN - voer in - m2m.services;

III) Sla de wijzigingen op.

Stap 5.

• Geef aan welke laadpunten je wilt aansluiten op de OCPP of klik op "Configure All".

Stap 6.

• Kies E-Flux als OCPP provider

Stap 7.

• Klik op "opslaan".

Het laadstation is nu gekoppeld aan het Road platform!