Handleiding voor Autel

In deze handleiding laten we jou zien hoe je gemakkelijk en snel een Autel laadpaal installeert. Zie hieronder alles wat je nodig hebt.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handleiding Autel

Inhoud configuratiepakket

- EVSE ID (SN + PIN)

- Online handleiding MaxiCharger AC Wallbox YouTube

- Enveloppe met de QR-code voor de eindklant

Vereisten voor installateur

- Autel installatiehandleidingen downloaden

- Eindklant downloadt de Autel Charger App van IOS of ANDROID

- Installateur past Autel Config APP account toe van [email protected] en download van IOS of ANDROID

Volg de stappen

Stap 1: Download de Autel app uit de AppStore of Google Playstore. Zet je Bluetooth en Wifi/Mobiele data aan als dat mogelijk is. Open de app en maak een account aan (met een E-mail of een telefoonnummer).

Stap 2: Verifieer uw account met behulp van de e-mail die u van Autel heeft ontvangen en log in. Let op! De E-mail kan in je spam terechtkomen.

Stap 3: Koppel de lader aan de app met behulp van een QR-code (deze is te vinden op de Quick reference guide die samen met de lader is geleverd) of 'handmatig toevoegen'. Kies je voor de QR-code? Dan verschijnen het serienummer en de pin automatisch op het scherm. Kies je voor handmatig toevoegen? Zoek dan het serienummer en de pin op, die onder of boven de QR-code staan.

Stap 4:

Maak vervolgens verbinding via Bluetooth

Selecteer en verbind Wi-Fi

Eenmaal verbonden klikt u op Account

Lader

OCPP server

Zoek en verbind E-Flux Cloud

Vul als OCPP ID in: AUT####

De ##### is het serienummer van het laadstation

Gids Autel DC Fast

Let op, Autel verbindt de DC laders zelf op afstand met E-Flux.

Inhoud configuratiepakket:

- EVSE ID (SN + PIN)

- Online handleiding Autel DC Fast YouTube

Vereisten voor installateur

- Online handleiding Autel DC Fast Dowload

Volg de stappen

Stap 1: Neem contact op met uw contactpersoon bij Autel.

Stap 2: Zodra Autel de bevestiging geeft dat deze is omgezet, belt u naar Road zodat geverifieerd kan worden dat het laadstation online is gekomen in het systeem.