Handleiding Ekoenergetyka

Op deze pagina vind je de stappen om een Ekoenergetyka-oplader te verbinden met het E-Flux by Road backoffice-platform.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Verbind de lader met het controlepaneel van de lader

Om toegang te krijgen tot CMC (Controlepaneel van de oplader) moet de gebruiker verbinding maken met het IP-adres van het laadstation, via een webbrowser met behulp van een standaard HTTP-verbinding.

C:\a57c0da66d59f42dbbba3e19c228fc25

Stap 2: Voer de juiste netwerkinstellingen in

De netwerkinstellingen moeten worden ingesteld volgens de handleiding van de producent:

• IP-adres: 192.168.14.100

• Subnetmasker: 255.255.255.0

C:\2552e5155574a5a1134cdd3002c90ef7

Stap 3: Log in op de Ekoenergetyka configuratie pagina

Als adres moet een gebruiker het IP-adres van het laadstation invoeren - http://192.168.14.190 . Na een succesvolle koppeling dient de gebruiker in te loggen met behulp van de "gebruikersnaam" en het "wachtwoord" die door de producent worden geleverd.

C:\4bcf15854cd8709aaae7d8fc8d03be45

Stap 4: Verbind de oplader met de E-Flux by Road backoffice-URL

Wijzig de URL van de OCPP-server (ws://ocpp.e-flux.nl/1.6/e-flux) in het menu "Instellingen" en start het laadstation opnieuw op. Jouw laadstation wordt gekoppeld aan het E-Flux by Road platform.

Stap 5: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road om de verbinding te verifiëren

Ben je de eigenaar van het laadpunt? Doe het volgende: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road zodra de verbinding is voltooid (op 085-0185243) om te controleren of de verbinding met het E-Flux by Road platform tot stand is gebracht. (Wacht een paar minuten met bellen).