Handleiding Prodrive - Peblar

Op deze pagina vind je de stappen om een Peblar-oplader te verbinden met het E-Flux backoffice-platform.

S
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installatievereisten

• Nano-SIM E-Flux by Road (geleverd door E-Flux by Road)

• Mobiele telefoon of laptop

• Uitgeprinte versie van de Peblar-snelstartgids

• Volledig handleiding Peblar (kan online worden gevonden)

Stap 1: Verbind je telefoon of laptop met de hostnaam van de oplader

Je kunt de QR-code aan de linkerkant van het apparaatlabel direct scannen met je telefoon, of je kunt verbinding maken met de hostnaam (eerste regel op het label) en het WLAN-wachtwoord invoeren (tweede regel op het label).

De inloginstellingen staan in de quick start guide op positie (1) in de onderstaande afbeelding. Deze gids zit in de verpakking van de Peblar-lader.

C:\d443f9993183e23064dfe4ffbccb792a

Stap 2: Ga naar de configuratiepagina van Peblar

Ga in je webbrowser naar de URL van de configuratiepagina van de Peblar-lader. Deze URL bevindt zich op de derde regel van het apparaatlabel. De laptop of telefoon zou het onderstaande scherm moeten laten zien.

Stap 3: Configureer de WLAN-instellingen

Configureer de WLAN-instellingen in de webinterface door jouw thuisnetwerk te selecteren en je inloggegevens van dit netwerk in te voeren. Er is een netwerkverbinding nodig om de oplader met de E-Flux by Road backend te verbinden.

Stap 4: Configureer de installatie-instellingen

Configureer de stroomlimiet, aangesloten fasen en de verdeling van de belasting op basis van de elektrische installatie. Klik vervolgens op 'Volgende'.

Stap 5: Verbind de oplader met de E-Flux backoffice-URL

Selecteer 'Managed' in het autorisatietabblad. Selecteer daarna E-Flux by Road uit het vervolgkeuzemenu. Kies opslaan en klik op volgende.

C:\4f205465783dfb3de87c362fbe245512

Stap 6: Rond de configuratie af

Rond de configuratie af en start de oplader opnieuw op.

Stap 7: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road om de verbinding te verifiëren

Ben je de eindklant? Doe het volgende: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road zodra de verbinding is voltooid (op 085-0185243) om te controleren of de verbinding met het E-Flux by Road platform tot stand is gebracht. (Wacht een paar minuten met bellen).