Handleiding - Hager

Op deze pagina vind je de stappen om een Hager-lader te verbinden met het E-Flux backoffice-platform.

Jochem Boot avatar
Geschreven door Jochem Boot
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Step 1: Activeer de RFID-hotspotbadge

Sluit de lader aan zodra deze is geïnstalleerd. Activeer de RFID-hotspotbadge. Zie de witty share installation manual.

Step 2: Activeer de wifi-hotspot en verbind je smartphone of laptop

Activeer de wifi-hotspot met de RFID wifi-hotspotbadge. Verbind je tablet of smartphone en log in op het laadstation. Of verbind de lader met je laptop door de UTP-kabel aan te sluiten. Als je een UTP-kabel gebruikt kun je de laptop verbinden met het hostadres van de lader: https://hager-evcs-.......... (laatste 6 cijfers van het UID) (zie sticker op de lader) of door het volgende IP-adres te gebruiken: 192.168.0.100.

Step 3: Log in op het laadstation

Log in met de volgende gegevens:

• Gebruikersnaam: admin

• Wachtwoord: 1234

Step 4: Verbind de lader met de E-Flux by Road backoffice-URL

• Vul het CPO-verbindingsadres in; ws://……………………………

• Vul de unieke oplaadpunt-ID in die is verzorgd door E-flux by Road

Step 5: Start het laadstation opnieuw op

Start de apparaten op de Witty Share opnieuw op.

Step 7: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road om de verbinding te verifiëren

Ben je de eindklant? Doe het volgende: Neem telefonisch contact op met E-Flux by Road zodra de verbinding is voltooid (op 085-0185243) om te controleren of de verbinding met E-Flux by Road tot stand is gebracht. (Wacht een paar minuten met bellen).