Nodig je klanten uit

Nodig je klant na het configureren van de laadpaal uit een account aan te maken om de laadpaal te kunnen beheren.

Kirsten van den Brink avatar
Geschreven door Kirsten van den Brink
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een laadpaal installeert voor een klant en deze configureert naar het E-Flux by Road platform, wil je wellicht je klant uitnodigen om hun E-Flux by Road account aan te maken zodat ze hun (recent geïnstalleerde) laadpaal kunnen verbinden en beheren.

1. Configureer de laadpaal via het E-Flux by Road platform;

2. In de laatste stap (3/3) kun je het e-mailadres, de naam en de voorkeurstaal van je klant invullen.

3. Je klant ontvangt een e-mail van E-Flux by Road met de uitnodiging om hun account aan te maken.

Let op: zorg ervoor dat je toestemming van je klant hebt om gegevens met ons te delen.