Je auto opladen
Hoe kan ik een vastzittende kabel ontkoppelen?

Gebruik de zelfbediening support functie op de QR-code pagina

Kirsten van den Brink avatar
Geschreven door Kirsten van den Brink
Deze week bijgewerkt

E-Flux by Road heeft het eenvoudig gemaakt om eenvoudige problemen bij het laadpunt op te lossen. Volg de volgende stappen als jij een EV-rijder bent bij een E-Flux by Road laadpunt waarvan de kabel vastzit:

1. Scan de QR-code sticker op de zijkant van het laadpunt;

2. Klik op de knop “Support”;

3. Klik op de knop “kabel zit vast of sessie stopt niet”;

4. Volg de instructies weergegeven op je telefoon totdat de kabel los is gekoppeld.

Als de kabel na het volgen van de stappen nog steeds vastzit, gebruik dan de telefoongegevens om in contact te komen met onze helpdesk in de taal van jouw voorkeur.