Je auto opladen
Wat kan ik doen als een laadsessie niet start?

Gebruik de self-service support functie op de QR code pagina

Kirsten van den Brink avatar
Geschreven door Kirsten van den Brink
Deze week bijgewerkt

E-Flux by Road heeft het mogelijk gemaakt om eenvoudige problemen bij het laadpunt op te lossen. Als jij een EV-rijder bent bij een E-Flux by Road laadpunt en de sessie start niet:

1. Scan de QR code sticker op de zijkant van het laadpunt;

2. Klik op de knop “Support”;

3. Klik op de knop “Sessie start niet";

4. Volg de instructies weergegeven op je telefoon totdat de sessie start.

Als je alle stappen gevolgd hebt en de sessie start nog steeds niet, gebruik dan de telefoongegevens om in contact te komen met onze helpdesk in de taal van jouw voorkeur.