Alle collectiesJouw laadpaalBeheer jouw laadpaal
Afmelden voor de Scan to Pay functie voor laadpaal eigenaren
Afmelden voor de Scan to Pay functie voor laadpaal eigenaren

Scan to Pay is standaard ingeschakeld voor elke laadpaal eigenaar

Sjoerd Kortekaas avatar
Geschreven door Sjoerd Kortekaas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Scan to Pay is standaard ingeschakeld voor elke laadpaal eigenaar om te kunnen voldoen aan de wettelijke AFIR vereisten. Echter geven wij laadpaal eigenaren, van nieuwe of bestaande laadpalen, de optie om niet deel te nemen aan Scan to Pay. In dit artikel lees je hoe je kunt afmelden voor de Scan to Pay optie.

Nieuwe laadpaal:

Bestaande laadpalen:

1. Open het dashboard;

2. Selecteer mijn locaties;

3. Klik “prijsinstellingen”;

4. Klik op instellingen en zet hier het vinkje voor 'Enable Scan to Pay' uit.