Voorbeeld vergoedingsfactuur
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke E-Flux by Road CPO van een EV-rijder wiens elektriciteitskosten worden vergoed door een derde partij (bijvoorbeeld, je werkgever), ontvangt maandelijks een factuur met het bedrag dat je vergoed hebt gekregen voor je elektriciteitskosten. Je ontvangt ook een aparte factuur (inclusief btw) voor je socketabonnement en, indien van toepassing, je business of enterprise maandelijkse platformkosten, evenals alle sessiekosten die zijn gekoppeld aan Scan of Tap to Pay-oplossingen.

Je kunt je maandelijkse vergoeding factuur terugvinden onder mijn facturen in het E-Flux by Road platform.

Voorbeeld factuur

Hieronder zie je een voorbeeld van een vergoedingsfactuur voor een laadpaal eigenaar met een E-Flux by Road abonnement.

Om de bestanden die bij deze factuur horen te downloaden, klik je op Your Company Invoice Dashboard of zoek je ze op in je E-Flux by Road account:

1. Klik op “Mijn vergoedingsfacturen”;

2. Onder de “actie” kolom, klik je op het CSV icoon om je factuur te downloaden.