CPO maandelijkse facturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor alle CPO’s geldt, je ontvangt een maandelijkse factuur (inclusief btw) voor je socket abonnement en, indien van toepassing, je business of enterprise maandelijkse platform kosten, evenals alle sessies kosten die zijn gekoppeld aan Scan of Tap to Pay-oplossingen. Daarnaast ontvang je een aparte vergoedingsfactuur met een overzicht van de vergoede elektriciteitskosten.

Je kan je maandelijkse verbruik terugvinden onder mijn facturen in het E-Flux by Road platform.

Voorbeeld factuur

Hieronder zie je een voorbeeld van een vergoedingsfactuur voor een laadpaal eigenaar met een E-Flux by Road Essentials abonnement.

Om de bestanden die bij deze factuur horen te downloaden, klik je op Your Company Invoice Dashboard link in de PDF of vind ze terug in jouw E-Flux account:

1. Klik op “Mijn facturen”;

2. Onder de “actie” kolom, klik je in het dropdown menu op “Meer”;

3. Klik op sessies “downloaden”.