Configureer de laadpaal
Hoe boek ik een installatie of service bij E-Flux by Road?

Een afspraak maken wanneer wij je zullen helpen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een installatie of service bij E-Flux by Road kan in diverse situaties erg handig zijn. Bijvoorbeeld als je Plug&Charge wil instellen zodat er zonder laadpas geladen kan worden. Of je hebt load balancing nodig omdat de laadpaal anders te veel vermogen gebruikt van de hoofdaansluiting. Beide services kunnen worden aangevraagd via een service formulier.

Volg de onderstaande stappen om een service te boeken:

1. Kies de service die je nodig hebt;

2. Vul het bijpassende formulier in om de passende service in te plannen;

3. Kosten worden later in rekening gebracht via een factuur.

Let op: check voor de installatie welke benodigdheden je nodig hebt op locatie. In onze handleidingen wordt dit per service toegelicht. Heb je deze nog niet? Bekijk de handleidingen hier.